Avada Car Dealer News

Ontmoet Vuelandia, Dutch Travel Services, Flexible Autos en alle andere labels van Net Travel Group op de Vakdag Vakantiebeurs 2024!

Net Travel Group organiseert met haar labels Vuelandia, Dutch Travel Services en Flexible Autos op de Vakdag van de Vakantiebeurs een tombola, ontbijt én borrel met live muziek. Kom jij ook gezellig langs in het Azië Theater in Hal 7? Schrijf je in via sales@vuelandia.com en maak kans op prijzen wanneer jij je visitekaartje inlevert bij het ontbijt. De tombola is tijdens de borrel die om 15.30 uur van start gaat.

Bijpraten..

Het traditionele ontbijt start om 10.00 uur en duurt tot 11.00 uur. Iedereen is van harte welkom en wordt bijgepraat over de plannen voor 2024. Gedurende de dag kan je langskomen om het team te ontmoeten om je bij te laten praten over de nieuwe en bestaande producten en van een aantal van onze partners.

Winnen

Lever tijdens het ontbijt bij ons je visitekaartje in en maak kans op mooie prijzen van onze verschillende labels.

Programma 10 januari

  • 10.00 – 11.00 uur: Inloop & klein ontbijt
  • 11.00 -15.00 uur: Meet & Greet team Net Travel Group en presentatie van nieuwe en bestaande producten én partners
  • 15.30 – 17.30 uur: Borrel met livemuziek, zoals je van ons gewend bent.

We hopen jou van harte op 10 januari te mogen verwelkomen in het Azië Theater in Hal 7. Voor het ontbijt is er beperkt plaats beschikbaar, dus meld je aan via sales@vuelandia.com.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de Vakdag te komen of onze stand te bezoeken, maar wil je wel graag op de hoogte worden gebracht van alle ontwikkelingen van Net Travel Group? We komen graag met je in contact. Mail jouw gegevens naar sales@vuelandia.com of bel ons tijdens kantooruren (0900 – 440 00 00).