Anders dan standaard

Dutch Travel Services (DTS) is een service organisatie die de distributie van reisproducten faciliteert. Enerzijds richting leveranciers, zoals: reisorganisaties, airlines, DMC’s en anderzijds naar afnemers: (zelfstandige) reisagenten, ZSO’s, Online Travel Agents en resellers.

DTS ontzorgt door een compleet en marktconform aanbod te leveren en zoveel mogelijk processen te automatiseren. Bovendien leveren zij gedegen support op het gebied van IT, productmanagement en operationele (boekings)processen. Dit maakt het platform uniek.

Partners DTS

DTS heeft een boekingsplatform ontwikkeld waarin zowel generalisten als specialisten hun aanbod kunnen ontsluiten. Zij bieden op dit platform het reisaanbod van Nederlandse en Duitse reisorganisaties alsmede zorgvuldig geselecteerd, dynamisch gegenereerd aanbod. Uiteraard voldoen alle leveranciers aan de wettelijke eisen en aan de eisen die door de branche gesteld worden.

De basis van het DTS boekingsplatform is gebaseerd op de zogenaamde ‘player – hub technologie’ van Peakwork. Met een zeer klantgerichte service heeft de organisatie Net Travel Associates de basis gelegd voor DTS. Het ervaren team verzorgt uiteraard consolidatortaken en is onder andere contactpersoon voor airlines, beddenbanken en autoverhuurders. De professionals van Netmatch zijn verantwoordelijk voor de complete IT-architectuur en performance van DTS.

Contact met Dutch Travel Services