Avada Car Dealer News

Alleen maar enthousiasme tijdens de Travel Challenge van 2024

Afgelopen week bevonden we ons met 64 studenten en andere reisprofessionals in het prachtige Serra de Monchique in Portugal waar de Travel Challenge 2024 plaatsvond. De tiende Travel Challenge die weer super georganiseerd was door Reiswerk en Just Curious.

Net Travel group (NTG), wederom hoofdsponsor van dit evenement, werd vertegenwoordigd door Marlene Kist (Office Manager) en Annemieke Seegers (Account & Sales Manager). Tijdens deze week mochten zij een groep studenten begeleiden en coachen bij een businesscase. Naast hard werken hebben we vooral heel veel enthousiasme en fanatisme ervaren. Zeker ook tijdens spel Tripster (variant op het spel Hitser), wat door NTG was ingebracht en waar het onderwerp innovatie en techniek aan bod kwam.

Travel Challenge is een prachtig initiatief en voor alle partijen interessant. Studenten kunnen op een nét andere manier kennismaken met de reisbranche en alle disciplines, maar ook voor reisorganisaties is het een uitgelezen kans om in contact te komen met nieuw talent en daarnaast studenten enthousiast te krijgen voor een functie binnen het bedrijf. Los van dit alles vinden wij de sponsoring van dit evenement meer dan waardevol. Wij bedanken alle studenten en deelnemende organisaties voor deze onvergetelijke week!