Avada Car Dealer News

Impact maken tijdens de Travel Challenge 2024, begint al op de eerste dag

Van 28 mei t/m 1 juni a.s. reizen we met 64 studenten en andere experts van gerenommeerde reisbedrijven naar Portugal voor de Travel  Challenge 2024. Studenten zijn afkomstig van verschillende toeristische opleidingen, maar ook van opleidingen zoals IT, DATA, Sales, Marketing en Business Administration. Een prachtige mix kennis om in (kleine) teams te werken aan één case.

Een best uitdagende klus voor hen die meegaan, want de case staat in het teken van duurzaamheid wat o.a. een onderdeel is van de Travel Challenge. Een hot item dat continu focus heeft in onze branche en dus super belangrijk is. We verwachten van de studenten dat ze dus echte impact gaan maken in Portugal!

Daarnaast is de doelstelling van deze challenge om je als student in de kijker te zetten en de Travel Challenge te gebruiken als springplank om de reisbranche in te stromen (stage of baan). Maar het werkt ook andersom, voor reisbedrijven is het een uitstekende gelegenheid om met nieuw talent in contact te komen en te interesseren voor een functie binnen het bedrijf en daarnaast innovatief te blijven en toekomst-proof.

Met andere experts uit de branche die meereizen zal ook Net Travel Group (NTG) de studenten ondersteunen bij het uitvoeren van deze case. Namens NTG zullen Marlene Kist (Office Manager) en Annemieke Seegers (Account en Sales Manager) vertegenwoordigd zijn.  Het event zal veelal in de buitenlucht plaatsvinden in de prachtige omgeving van het plaatsje Monchique, maar dat vinden wij verre van erg ;).

Naast het ondersteunen van de studenten deze dagen, hopen wij natuurlijk ook toekomstig talent te ontmoeten. Want ook wij blijven grote behoefte hebben aan nieuw talent op de verschillende vakgebieden Customer support, Sales & marketing en IT. Innovatie & vernieuwing is en blijft absoluut een super belangrijk agendapunt binnen onze organisatie. En dit soort dagen leren wij ook erg van hen.

Wij kijken enorm uit naar deze editie en hebben er weer erg veel zin in!

Net Travel Group is net als voorgaand jaar hoofdsponsor van Travel Challenge en partner van Reiswerk.